Våra hundar:

Uddebackens Stina

Tax, normal strävhår

SE52321/2018

Stina är en tik som ska bli vår nya rådjurs- och eftersökshund. Hon har en härlig personlighet och vi är så förväntansfulla över denna lilla tjej!

 

J SE VCH NORD V-14 EUR V-15 DK V-15 CIE CIB SE UCH NO UCH DKCH NORD UCH BOOKVALLEYS NETTLE "MIRA"

Drentsche patrijshond

SE42178/2013

En oerhört vänlig hund som älskar att arbeta, gillar att göra allt från lydnad till jakt och springa i utställningsringen. Ljuvlig familjehund som helst vill vara i centrum då det kommer besök. Godkänd eftersökshund i NVR. Älskar att apportera och jaga på fält.

Vår första avelstik av rasen. 

 

SE VCH OLD FOWLER´S DESTROYER "DEXSPEX"

Drentsche patrijshond

SE31877/2018

 

Vårt nytillskott i kenneln. En mycket speciell ung herre som är oerhört snabblärd. Han tycker jakt är livet och har visat sig ha en fantastisk fallenhet i spårarbetet framförallt. Godkänt anlagsspår vid 9 månaders ålder, viltspårchampion vid 10 månaders ålder. 

 

 

   

SE VCH LULUBELLE´S PLEASANT PATHFINDER "WILDA"

Basset hound

SE45496/2016

Wilda kom till oss 2016 då hon var 10 månader. Hon bodde innan hos en familj i Norge som tyvärr inte hade möjligheten att ha henne kvar. Hon fick då flytta till oss och från dag 1 har hon funnit sig tillrätta här hemma. Hon kräver en plats i knäet om tillfälle ges. Att jaga är favoritsysselsättningen. Hon blev snabbt klar viltspårchampion och går gärna eftersök då tillfälle ges. Hon har nu kommit igång fint som drivande jakthund på rådjur.

 

WILD VENATRIX AZALEA OF MIRA 

SE40014/2017

"Täzi" bor tillsammans med sin matte My, hon tränas regelbundet i viltspår och jakt. Hon är en aktiv tjej som vi har höga förväntningar på. Social, orädd och nyfiken.

Fantastisk familjehund som älskar barn i alla åldrar.

 

 

 

WILD VENATRIX SHINING VEGA 

SE20760/2018

Vega bor tillsammans med sin matte Rebecka och hon tränas regelbundet i allt från agility, viltspår och nosework. Vega ska användas inom jakt.