Drentsche Patrijshond

J SE VCH NORD V-14 EUR V-15 DK V-15 CIE CIB SE UCH NO UCH DKCH NORD UCH BOOKVALLEYS NETTLE "MIRA"

SE42178/2013

En oerhört vänlig hund som älskar att arbeta, gillar att göra allt från lydnad till jakt och springa i utställningsringen. Ljuvlig familjehund som helst vill vara i centrum då det kommer besök. Godkänd eftersökshund i NVR. Älskar att apportera och jaga på fält.

Vår första avelstik av rasen. Kull planeras 2019/2020

 

OLD FOWLER´S DESTROYER "DEXSPEX"

SE31877/2018

Vårt nytillskott i kenneln. En mycket speciell ung herre som är oerhört snabblärd. Han tycker jakt är livet och har visat sig ha en fantastisk fallenhet i spårarbetet framförallt. Godkänt anlagsspår vid 9 månaders ålder. Nu väntar första säsongen med träning inför våra jaktprov.

Vår tanke är att han ska bli en fin avelshund.

 

   

Basset Hound

SE VCH LULUBELLE´S PLEASANT PATHFINDER "WILDA"

SE45496/2016

Wilda kom till oss 2016 då hon var 10 månader. Hon bodde innan hos en familj i Norge som tyvärr inte hade möjligheten att ha henne kvar. Hon fick då flytta till oss och från dag 1 har hon funnit sig tillrätta här hemma. Hon kräver en plats i knäet om tillfälle ges. Att jaga är favoritsysselsättningen. Hon blev snabbt klar viltspårchampion och har gått många eftersök i jaktlaget. Hon har nu kommit igång fint som drivande jakthund på rådjur.

 

Foderhundar

WILD VENATRIX AZALEA OF MIRA "JUNI"

SE40014/2017

Juni bor tillsammans med sin matte Camilla med familj i Floda. Juni tränas regelbundet i tävlingslydnad, viltspår och jakt. Hon är en aktiv tjej som vi har höga förväntningar på. Social, orädd och nyfiken.

Fantastisk familjehund som älskar barn i alla åldrar.

Under 2018 ska hon startas i unghundsklass i jakt och startklass i lydnad, starta viltspårprov och ställas ut.

 

 

WILD VENATRIX BENELLI OF MIRA "Nelli"

SE34964/2016

Nelli bor hos familjen Petersson i Sävsjö. Hon har fina framgångar i utställningsringen, jättefin familjehund som tränas regelbundet i viltspår och jakt. 

Under 2018 hoppas vi att hon blir startklar för jaktprov.